BLOG

Blog op SpanjeVandaag

Elke week schrijven wij over ons leven en delen we onze ervaringen en belevenissen op Spanje Vandaag, een populaire Nederlandstalig nieuwswebsite in Spanje

Wij proberen op een leuke en positieve manier over ons leven in Spanje  te schrijven en van wat er allemaal bij komt kijken om een B&B in Spanje op te starten. 

Lees hieronder onze verhalen.

50. Bijzondere ontmoetingen

Pas schreven we over de leuke dingen die we de afgelopen 5 jaar in Spanje hebben meegemaakt. Deze week konden we daar weer een aantal mooie herinneringen aan toevoegen. Terwijl Tom leuke dingen in Nederland aan het doen was kwamen er bij Danielle een aantal bezoekers langs. Familie van Nico, de huidige bewoners van ons oude huis en twee stellen. Heel gezellig en superleuk! 

Lees verder >>>

49. Amandelbloesem

Langzaamaan begint onze omgeving wit en roze te kleuren. Met de bloei van de amandelbomen is de lente in aantocht en de temperaturen beginnen omhoog te kruipen. Hele velden vol met bloeiende bomen is een prachtig gezicht en de bloesems ruiken zo lekker. De winter is bijna voorbij… In Nederland vonden we de herfst- en wintermaanden verschrikkelijk. 

Lees verder >>>