OVER ONS

Danielle en Tom van Leeuwen kopen in 2014 een huis in Spanje, waar ze de jaren erop heerlijke vakanties beleven. Eind 2017 zijn ze klaar om de grote sprong te wagen. Het Nederlandse huis is snel verkocht en de banen opgezegd. Maart 2018 vertrekken ze met labradoodle Donja naar Spanje.

In de twee jaar die volgen werken ze hard aan het opbouwen van hun leven in Spanje. Ze pakken alles aan en zetten een eigen bedrijf op met creatieve workshops en een Nederlandstalig magazine. Ook kopen ze een tweede huis dat ze met eigen handen renoveren. Alles met de nodige ups en downs. Hierbij ontmoeten ze heel veel leuke mensen en bouwen zo een breed netwerk op. Ze beginnen hun draai te vinden…


Codiv-19 gaf ons naast alle beperkingen ook de gelegenheid om actief na te denken hoe onze droom te verwezenlijken: Een relaxte ontmoetingsplek onder de zon realiseren in een mooie en veelzijdige omgeving! In oktober 2020 kregen wij de kans om een prachtig oud Spaans herenhuis met twee bodega’s in Rodriguillo te kopen. Deze kans grepen we met beide handen aan! Op deze plek èn met dit huis zien wij mogelijkheden dromen te verwezenlijken!