In en rondom Pinoso kan je goed vermaken met activiteiten

zwemmen, paardrijden, raften, bergbeklimmen, wandelen en veel meer. 

Casa Rodriguillo helpt je graag met advies

Paardrijden in Pinoso of in de Carche

Bij Club Hípico de Pinoso kun je terecht voor paardrijlessen voor zowel kinderen als volwassenen in diverse disciplines. Het is ook mogelijk om een mooie route te boeken over het platteland rondom Pinoso. Ervaring met paardrijden is niet nodig, als beginner of als gevorderde, je wordt heel goed begeleid.

Vraag ons vrijblijvend om de opties op te vragen.

Wandelen, fietsen of mountainbiken

De omgeving van Pinoso leent zich goed om ontdekt te worden met een mountainbike, fiets of te voet. Er zijn diverse mooie natuurparken bij ons in de buurt. Ga er op uit en geniet van de prachtige uitzichten en de frisse berglucht.

Op https://nl.wikiloc.com/ vind je heel veel mooie wandeltochten voor alle niveaus, maar wij kunnen je natuurlijk ook van tips voorzien.

Er zijn mogelijkheden om (elektrische) fietsen of (e)mountainbikes te huren. Heb je interesse? Laat het ons op tijd weten, dan kunnen wij deze voor je reserveren.

Padel

Zin in een potje padel? Pinoso heeft een prachtig sportcomplex met onder andere padel banen.

Geen materiaal of ervaring? Geen punt, materiaal is te huur bij de beheerder en er zijn mogelijkheden tot het volgen van lessen. We reserveren graag een baan of les voor je!

Golf

Zoek de ontspanning tijdens een partijtje golf op een prachtige golfbaan nabij het stadje Aspe. Je hoeft geen lid te zijn van deze golfclub om te mogen spelen. Op deze golfbaan is het mogelijk om een hapje te eten in het restaurant dat zich bevindt op het golf resort.

Clubs en dergelijke is te huur op locatie.

Interesse? Wij helpen je graag met het reserveren!

Raften

Op een half uurtje rijden van onze B&B ligt de rivier “Rio de Segura” en hier zijn er mogelijkheden om met een raft de rivier af te zakken. De tocht is inclusief een lunch halverwege. Deze activiteit is niet geschikt om met hele kleine kinderen te ondernemen.

Ook deze activiteit kunnen wij voor je reserveren.

Yoga en Tai Chi in de tuin of aan het zwembad

Heerlijk wakker worden met yoga oefeningen aan de rand van het zwembad of de spieren losmaken met een Tai Chi les. De lessen worden gegeven door ervaren docenten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor deze activiteit.

Propiedades destacadas