Familie Jelies in Spanje


De familie Jelies uit Tollebeek! Voor velen in Nederland zijn Johan en Janneke Jelies en hun 9 kinderen geen onbekende. Door het TV-programma “Een huis vol”, is de sympathieke familie door vele kijkers geliefd en worden ze door heel veel mensen gevolgd. Toen bekend werd dat de familie Jelies naar Spanje ging verhuizen en nog wel bij ons in Pinoso, werden we door familie en vrienden uit Nederland op hun verhuizing gewezen...

LET OP - Wij zijn NIET de Familie Jelies. - Wij geven ook NIET hun telefoonnummer, email of adres!

We zullen het maar eerlijk bekennen, voor die tijd hadden wij nog nooit van de familie Jelies gehoord. Dus maar even googlen…

Tijdens een bezoek aan Nederland begin juli zeiden diverse tantes en onze moeders tegen Danielle; Als het schoonmaakwerk je te veel wordt, neem dan één van de dochters Jelies in dienst. Dan heb je de perfecte poetshulp. Op dat moment waren we nog maar net begonnen met onze B&B en dacht Danielle dat ze het allemaal zelf wel kon bijhouden, maar al snel bleek dat het een te grote klus voor haar alleen is. Dus werd het tijd om contact met de familie te zoeken. Na een fijn gesprek met Johan, Janneke en Aida, kwam Aida een ochtend proef draaien. Dat beviel zo goed dat we besloten hebben om voortaan Aida in te schakelen om te helpen met de schoonmaak van de B&B. Nog steeds zijn we zeer tevreden over het werk van Aida en komt ze elk weekend bij ons poetsen.

Dus Aida Jelies is onze vaste schoonmaakhulp in onze B&B in Pinoso, Spanje

Johan, Janneke en de kinderen zijn super aardige leuke spontane mensen en er is een goede klik tussen ons. De familie Jelies is tijdens hun zoektocht naar een huis, de verhuizing en de eerste maanden van hun nieuwe leven in Spanje wederom gevolgd door camera’s. In het najaar kwam de vraag van de productiemaatschappij of we het goed vonden dat ze Aida tijdens haar werk filmde. Heel leuk en spannend zo’n cameraploeg in huis, we zijn benieuwd welke beelden er zijn overgebleven.

Op vrijdag 2 februari 2024, om 21:25, op NPO1 bij de KRO is de eerste aflevering van hun avontuur te zien in het TV-programma “een huis vol emigreert". In maar liefst 10 afleveringen kunnen we meegenieten met de belevenissen en avonturen van de familie Jelies in Spanje. Wij gaan zeker kijken! Kijken jullie mee?