Marokkaanse Theetuin

Voor deze ervaring moet je iets verder rijden, maar dan waan je ook echt in een Marokkaanse sprookje. Ze serveren echte Marokkaanse zoete thee, maar het is ook mogelijk thee met minder of geen suiker te drinken. Verder kan je koffie, vruchtensappen, smoothies en zoete Marokkaanse koekjes bestellen. Geen alcohol!

Ze vragen een toegangsprijs en mocht je iets blijven drinken, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de rekening. Waarschijnlijk waren er te veel mensen die alleen maar even kwamen kijken…

High Tea

We hebben in Pinoso de gelegenheid om een echte High Tea voor je te reserveren. Alles is huisgemaakt door de vriendelijke en behulpzame Lesley Ann. Een Engelse dame die een grote passie heeft voor patisserie maken heeft. Haar scones zijn volgens recept van het Ritz in Londen en zijn heerlijk! 

Reserveren noodzakeleijk

Wijnproeverij

Wijn is een heel belangrijk onderdeel in het leven van de Spanjaarden. Zowel in de zin van het nuttigen van wijn als wel dat ze hun brood ermee verdienen. De regio rondom Pinoso is heel uniek wat betreft het telen van druiven en het maken van wijn. Spanje heeft een aantal inheemse druivensoorten die in combinatie met de mineralen in de grond een heel eigen smaak geven aan de lokale wijnen. Elke bodega heeft zo zijn eigen manier om wijn te maken en zijn dus uniek van elkaar.

Bezoek, proef, beleef en ervaar de verschillende bodega’s bij ons in de buurt. Het zijn er te veel om hier te vermelden, maar vraag gerust advies en wij kunnen een rondleiding voor je reserveren.

Workshop paella of tapas maken

Tom van Leeuwen van Casa Rodriguillo heeft de kunst van het bereiden van paella goed onder de knie en wil dit graag tijdens een workshop aan je uitleggen. Er staan tijdens de workshop twee verschillende paella's en twee verschillende bereidingswijze op het menu. Na de uitleg en het gezamenlijk klaarmaken van de paella’s is het tijd om te genieten van de zelfgemaakte paella onder het genot van een drankje.

Wil je liever uitleg krijgen hoe je een typische Spaanse tapas maakt of andere heerlijke tapas, boek dan de Workshop Tapas maken bij ons. Aan het einde van de workshop worden de tapas natuurlijk allemaal lekker opgegeten onder het genot van een drankje

Reserveren voor één van deze workshops is noodzakelijk!